Asya1314 Bebek dogdugunda whatsapp duruma yazilacak guzel sozler soylermisiniz hanimlar bir oglumda var simdi kizim olacak duruma guzel anlamli bi yazi soylermisiniz
UmutsuzPolyanna Asya1314 cihanın şehzadesi vardı şimdi sultanı geliyor yaz phğcgğgxf bacım bir şey yazmana bile gerek yok bence saçma benim sosyal medyamdakiler çocuğu kucağımda gördüler ilk 😅
annesinin_beybisi Asya1314 whatsaba ne yazarım bilmiyorum ama eğer hamile kalirsam methiyeler düzecegim kesin görmemişin çocuğu olmuş derler kesin evet görmedim 😀
Yamacin-Annesi Asya1314 cok çok havalı sözler bulmam lazimki herkes desinki görmemişin çocuğu olmuş 😂😂
Mom789 Instagrama yaziyorlar ya Kocasinin prensesi👫 Pasasinin annesi🥰 Kizinin annesi Falan 😀 hele tanistiklari tarihten hamile kaldigi tarihe dogurdugu ana kadar biyografi yazan var Sen sadece kalp koy 👨👩👧👦bunu koy
2cibebek Alıntı yazıyla olmaz ki o an içinden ne geliyorsa onu yazarsın ama bence gerek yok tabi tercih meselesi 😊
Asya1314 2cibebek oylede insanda heves ediyo isde onsallah saglikla dogsunda muhabbet olsun torba dolsun maksat
Asya1314 Yamacin-Annesi gormemisin cocugu olmus sekilde bi yazi demedim zaten oyle bi yazi yazicak insan da degilim hem anlamli hem guzl bi yazi sordum
Asya1314 Erken dogumla ilgili bi soru sordum benim gibi durumda olan varmi tam gununde diye o yuzden actim hesap kapatmaya calistim kapatilmiyo mesajlar da silinmiyo muhabbet olsun diye yaziverdim