Ftmmmm Merhaba Bugün kontrolüm vardı bebeğim 32+3 haftalık aslında ama ultrasonda 31+1 çıktı kilosu 1785 29 haftalıkken 1589 idi çok az almış yani bu durumda olan var mı sizin bu haftalarda bebeğiniz kaç kiloydu ? Kilo alması için neler yapabilirim.
Dummyreis Ftmmmm 30+6 da 1709 cıktı bnmde . Yumurta kaşar muz süt kabak cekirdeği kilo aldırıyo bebişlere
Dummyreis Ftmmmm ya bu programda yada başka program hatırlamıyorum ama bebek kilo alımı azalıyo yazıyodu
Ftm_75 Ftmmmm ben dün gittim yani 32+2 de 1600 gram dedi kilosuna doktor geri demedi normal dedi ama bana az geldi malesef
95g95 Bende 31 haftalıkken gittiğimde 1900 2kilo arası demişti doktorum şuan 32+6 yım 2 hafta sonra kontrolüm var bakalım neler diyecek doktorum
RabiaDenis Kizlar ben bugun gittim hastaneye 31 haftaligim 2.100 kg olmus 46 cm boyu var cok iri bi cocuk dedi bacak boyu cok uzun dedi.
Ozz1- RabiaDenis Ben de dün gittim muayeneye 31+4 uz. İki hafta ieride dedi doktorumuz. 2091 gr 44 cm . Ben de biraz endişelenmistim açıkçası. Ama benimki gibi olan varmış inşallah normal doğumu etkilemez. Bu arada benimki kız bebek sizinki erkek mi
Ftmmmm Ftm_75 bana da olumsuz bir şey demedi ama insan kafaya takıyor işte 3 haftada bu kadar az kilo alması vs