Ela321 Sezeryan ve bebekle ilgili merak ettiklerinizi sorabilirsiniz😘 Gazı olan bebişler ve göğüs ucu çatlağı olan anneler için çözümler buldum🥰
esrvl Ela321 kaç haftalık kaç kilo doğdu? Neymiş o tavsiyeler söyler misiniz? Sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah
Ela321 esrvl 38 haftalık 3080 gr doğdu doğduktan 5 gün sonra 2,650 grama düştü zaten şişlikleri indiği için kilo verirlermiş. Doktorların verdiği gaz damlaları genelde metsil verirler işe yaramıyor. Sab simplex diye bir gaz damlası var verdiğin andan 5 dakika sonra gazı çıkıyor hem alttan hem üsten 😌 göğüs ucu içinse garmastan pomad kullanıyorum emzirdikçe sürüyorum . Emzirirken silmeyede gerek yok zahmetsiz bir krem🥰
Ates21 Ela321 Bende 30 günlük anneyim gaz damlasını kaç defa kullsniyorsunuz günde ben zinco kullaniyorum fayda etmiyor bu gaz damlasini deneyim bide
Ela321 Zehrasrkmn kuzum benimde 3 gün gelmedi pompayla falan sağma yara yaparsın ilk süt yoğun olduğu için gelmiyor pompaya sadece 1-2 çay kaşığı bebişin ağzına ver yeter ona o bol bol emzir 4 günün sonunda geldiğini göreceksin😘
Ilayda11 Dogum da bişey hissettiniz mi, dogumdan cıkınca bellı Bi kılonuz gitmiş miydi, sutunuz geldi mi, karnınıza bastırdılar mı bastırdılarsa acıdımı 🥰🙏🙏
Ela321 Ilayda11 doğumum spinal oldu hiç bir şey hissetmedim karnıma bastırdıklarını hissettim ama acı yoktu doğumdan sonra ilk 4 gün sırasıyla bel ağrısı omuz ağrısı ve baş ağrısı yaşadım sonrasında yavaş yavaş toparlandım🤗
Ceylanikra Zehrasrkmn olmaz mi bi numaralı grevi görüyor sut getirme konusunda .. 50 günlük bebeğim var ilk gün sutum gelmedi sezeryanliyim… kayınvalidem inciri tereyağı ile kavurup göndermişti hastaneye yarım saat geçmeden 2 göğsünde doldu … deneyin çok faydasını göreceksiniz