Kızlar bilen bilir 40+2 ye kadar bekledim hatta niye gelmiyo diye ağlıyodum 🤣 zamanım vardı aslında ama sabırsızlık işte en son 26 temmuzda 40+2 de kontrole gittim doktor çatı muayenesi ve açıklığa baktı aktif sancım vardı ama muayene de catimin çok dar oldugunu ve üstelik çok berbat iltihap ve mantarımın oldugunu söyledi normal çok zor ve acılı yapabilirdim bunu söyledi normal ihtimalin var ama kendini çok yorarsın ve çok canın yanar benim tavsiyem sezeryan diyince kabul ettim o gün 5 TE doğuma girmeyi.belden uyusturmalı oldum bu arada 30 dk fln sürdü çıkmam hemen emzirdim sütüm geldi çok şükür hastaneden çıkarken bebeğim sadece 30 gr.vermisti ertesi gün çıktım iki gün yatırmadı doktorum çünkü gazımda çıkmıştı bebegimde sürekli kaka yapıyor du ilk 3 gün felaket bi baş omuz ağrısı çektim öldüm dirildim sanki ama 4. Gün geçti 5. Gün evde tek baktım bebeğime evv işlerimi de yemeğinde yaptım şimdi 11 gün olduk dikislerimde iyilesmis sormak istediğiniz soru varmı bu arada kolay doğum yok normal de zor sezeryan de bunu bilin sezeryan daha kolay normalden diye düşünüp sezeryan olanlar çok yanlış yapmış olurlar onu soyliim yani