aynil NADU. ahmet mahmutogluna gidiyordum cok hastası vardı levent beye gectım cok tatlı cok ılgılı bı doktor sen hangı doktora gıdıosun canım
NADU aynil ahmet beye gidiyorum evet hastası baya çok ama işte ablam ona gidince 2 doğumda da bende direk onu seçtim canım
aynil NADU. anladım cnm 😀 evet cok ıyı doktor ama 1.5 saat sıra beklemek zor oluodu benım ıcın ya dogumda oluyodu ya da sıra gelmıodu
Asiyeece123 Kirac ozel yeni hayat hastanesi ne gidiyorum normal dogum 500 tl sezeryan 1000 tl gece sezeryan olunursada 1400 civari dediler
FatmaOrhan NADU Ahmet beyi çok duydum normal doğumu öncelik tutan bir doktor hastane kötü bir hastane ama o doktor o hastanenin en iyisi memnun olan çok ☺️
Ntugba Slnbhs benimde gayet güzel giden bir gebeligim vardı 25. haftamda bi bel ağrısıyla gittim 4 cm açılmam olmuş ameliyat oldum şimdi sürekli evde yatıyorum ama bebegim iyi çok şükür bolca dua et kötü bisey düşünme canım benimde erken doğum riskim var
NADU SemraErkann şükürler olsun dediğim gibi güveniyorum ve yeri geliyor o kadar sıra beklemeyi göze alıyorum :)
NADU benimde 35 haftam biticek çok az kaldı inşallah allahın izniyle hepimizin sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder allahım