SemraErkann MinikkkMucizem diyorum ya canım br defa gittim insanın yüzüne dahi bakmıyorlar konuşurken herkesin havası bin beş yüz hiç beğenmiyorum kaç senedir adım atmam ve ne kadar iyi doktorlar deselerde hayatta guvenemem
MinikkkMucizem SemraErkann aynen valla 4 haftalık hamileyken bilmeden alttan muayene oldum anlamadılar hamile oldugumu hadi hamile oldugumu anlamadin rahim duvarının karşılaştığını dami anlamadin bende bi daha gitmedim
Ntugba MinikkkMucizem evet benim erken doğum riskim var serklaj oldum kendisi bana abla gibi geliyor doktor gibi değil bence de çok iyi bir insan :)
MinikkkMucizem Kızlar tartışmayı takip edin en baştan biri yazdığında hepimiz görelim kaybetmeyelim birbirimizi ☺
Slnbhs MinikkkMucizem aynen birbirimizi kaybetmeyelim çünkü aynı hastanedeyiz benim 23 ünde kontrolüm var cinsiyete bakacağız inşallah
Slnbhs Ntugba diler hanımı da iyi duymuştum ama ben Mesut beye gittim o da çok şeker yani reyapda iyiler genel olarak
MinikkkMucizem Ntugba ben 7+5 im canim ama ultrasonda 6+4 cikti dün ben adete göre hesaplıyorum 19 temmuzda gidicem bidaha o gün kontrole gelen var mıkızlar orda tanışırız 😊
Ntugba Slnbhs bende tabeladayim canım serklaj oldum onun için hic kalkmıyorum eşim götürüyor hastaneye . orda tekerlekli sandalyede biri görürseniz siyah saçlı beyaz tenli o benim:)
Umayyyy Slnbhs a? Kime gidiyosun? Ya 33. Haftam benim de ikiz hala bi hastansye karar veremedim.. Korkuyorum :(