Slnbhs Irmakgcgn inşallah ben de öyle istiyorum bakalım doktor iyi allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin cocuklarımızo
Perabebek FatmaOrhan hayır kendi özel kliniği var avcılarda .ismi özel jineped gözlem kliniği tavsiye ederim tecrübeli ve hastalarının motivasyonunu yükselten ilgili bir doktor .
FatmaOrhan NADU Ahmet beyi çok duydum normal doğumu öncelik tutan bir doktor hastane kötü bir hastane ama o doktor o hastanenin en iyisi memnun olan çok ☺️
FatmaOrhan Busecetin doktorunuzun adı ne acaba memnunmusunuz yani o hastanede en çok tercih edilen bir doktor mu ben suan arayıştayım da beni aydınlatırmısınız 😅
Busecetin Hem hastaneden hem doktorumdan inanılmaz memnunum ben kasıntı karşısında konuşamıyacağım bir doktorla yapamazdım doktorum çok rahat biri Bülent Tekin adı 😄
NADU kızzzzzzzzlaaaaaaaarrrrrrr kusura bakmayın mesajlarınızı yeni görüyorum.3 gün boyunca evdeydim bir kaç hazırlık yaptım çok tatlı telaşlar allahım isteyen herkese nasip eder inşallah :) kızımın kıyafetlerini yıkadım mis gibi oldular birde ütüledim çok tatlılar çok :))
MinikkkMucizem Kızlar aranızda kapalı olan var mı lohusa geceligoni nasıl tercih ettiniz bide nerden aldınız
FatmaOrhan MinikkkMucizem ben kapalıyım lohusa sepetinden aldım ben alt üst takım ve sabahlık olarak aldım bir tane de sade beyaz bi lohusa takımı almayı düşünüyorum çekim fln için iyi oluyor ☺️