Slnbhs SemraErkann ooo baya uzağa gidiyorsun canım ben de reyapa gidiyorum çok da memnunum güzel yani. Sen nerde oturuyorsun esenyurtun?
SemraErkann Slnbhs Kıraç Beylikdüzü tarafındayım daha çok yakınım yani 😉 ama doktorum c ok iyi memnunuz eşimle ilk gebeliğimde de aynı doktorum ilgilendi 9 ay boyunca 2.de de ondayım
Slnbhs SemraErkann ben de kıraçta oturuyorum canım hayırlısı olsın kaç haftalıksın benim çift yumurta ikizleri 11 haftalık 🤲🤲
SemraErkann Slnbhs aaaa ne güzel maşalllah canım sevindim hayırlısı ilet kucağına alırsın insallah 🙏🏻😘
Slnbhs MinikkkMucizem aaa ne güzel ben de Mesut Karakuşa gidiyorum 11 haftalığız memnun musun hastaneden doktorundan 🙏
MinikkkMucizem Slnbhs cok memnunum o kadar samimi ilgili bi doktor ki anlatamam neredeyse 20 25 dakika muayene ediyo herşeye bakıyor butun bilgileri veriyor ve en önemlisi sizinle arkadaş gibi yani bazı hastanelerdeki doktorlar gibi konuşmaya aciz değiller 😁
Slnbhs NADU ben de esencanı düşündüm ilk ama herkes Reyap daha iyi dedi daha temiz bi hastane dediler
MinikkkMucizem SemraErkann kesinlikle öyle geçen sene babama belinde tümör var dediler film le muayneyle600 tl para ödedik ama sadece bel kemiği çıkmıştı babamın başka hastanede düzeldi babam zaten