Meleekdincc Babyasia Sizinle hep böyle postlarda denk geliyoruz bizde 40+2 yiz gelmiyor bu bebisler inat etti 😅
_Elifffffff_ Dnzhzl24 39+1 olduk her gün dua ediyorum agrım sancim olsunda dogurayim artık diye 😩bu sıcaklar mahvetti beni😟
Zezz Dnzhzl24 34 2 gun oldu o kadar darakdim hadi gidip sezeryan olalim dedim esimr nefes akamiyorum aetik sicak vs bunaldim
babymik Aselzara000 ya benim ağrıyo geceleri ıyuyamıyorum sıcak ayaklar şiş zor geçiyo son günler allah yardımcımız olsun
Aselzara000 babymik benimde ayaklarim felan hep şişti çok agriyor ama herkes bu haftalarda çok bel agrisi yaşıyor da ben hiç yaşqmadım
mrveknblt Prenses21 benim doktorum da 6 ekimde günleri doluyor 20 ekim de suni ile normal doğum dedi (tabi o zaman ki durum şartlarına göre) Şunu sormak istiyorum mesela benim hicbir şeyim yok diyelim suni verdiklerinde normal doğum gerçekleşebilir mi ? Sizin nasıldı 🤔
Meleekdincc Bı doguramayanda benim 40+2 doğuma dair hiç bir belirti yok haftaya Çarşambaya kadar gelmezse suni sancıyla alacaklar doğuma bu seneki bebisler pek nazlı 😅
Meleekdincc Babyasia bende aynı durumdayım valla her lavaboya gitmemde acaba nişan gelcek mi diye kontrol ediyorum
saideeeee Dnzhzl24 ay inşallah hergün bugün doğururum ümidiyle uyanıyorum ama oğlumun hiç gelesi yok 😅
Buseninannesi_21 Dnzhzl24 Bende doğurmak istiyorum artık 16 günüm kaldi sicak suyun altinda 1 2 dakika çömeldim hiç durmadan iş yaptim yürüyüş hurma squat ve perine masajini da eklersem 1 haftaya doğururum inşAllah 😂
Huzurmelegim_28 Dnzhzl24 bende doğurmak istiyorumm 38+6 ne gelen var ne gidenn tık yok devlethastanesi zaten süründürüyor🤦♀️🤦♀️ gelsin artık ama yokk gelmiyorr