Merve5260 Merhaba kızlar çamaşır deterjanı ne kullanıyorsunuz ben bir türlü karar veremiyorum da o kadar araştırdım ama uni green clean Dalin gibi markalar öneriliyor genelde siz hangisini tercih ettiniz toz olanlar çözülmüyormuş sıvı olanlar lekeleri çıkarmıyormus çok kararsızım çocuğa alerji yapmayacak yenidoğan için rahatlıkla kullanılacak bir deterjan arıyorum yardım edebilen olursa çok sevinirim teşekkürler 🙂
Sulee_ Merve5260 dalin sabun tozunu aldım güzel ama ilk yıkama olduğu için lekelerde etkisini bilemiyorum herkes duru granül öneriyor bu bitince onu denicem
Alev16 Merve5260 arkadasımın tavsiyesiyle Duru granüllü deterjan aldım yarın yıkamaya başlıcam inşallah. Kızlarımda Dalan roxy kullandım. Alakası yok gayette güzel yıkıyor
aysencan İlk cocuguma da dalan toz granül deterjan kullanmistim yumuşatıcı kullanmadim hiç ağır olur diye, şimdi yine aynı deterjandan aldım kıyafetleri onunla yıkadım lekeli oldukça da kosla veya soda ile geçirip öyle atiyorum makinaya
Dilekcnkn Merve5260 Dalin sabun etkili sıvı deterjan aldım uni babu yumuşatıcı aslında dalan roxy güzel ama ben çok yoğun bir kokusu olduğunu düşünüyorum ağır gelebilir bebeğe o yüzden uni baby tercih ettim