AsilveDuru Doğumdan önce yanınızda,evinizde hangi aile bireyiniz (destekçiniz) vardı yada varmıydı. nekadar süre önce yanınıza geldi. Ve doğumdan sonra hangi aile bireyiniz yanınızda ne kadar süre kaldı. Benim son haftam ve yanımda kimse yok….
nisanur_dgbs AsilveDuru doğumdan önce kimse yanımda kalmadı ben zaten çok aktif bir hamilelik geçirdim 35. Haftama kadar calistim ondan sonrada zaten hiç yerimde durmadım 😂40.haftamda sandalye üzerinde dolap siliyordum siz düşünün ne temizlik ne başka bir işimi kimseye yaptırmadım 40+2 de doğum yaptim minnosum 2 temmuzda doğdu sezeryan olduğum icin çok zorlandım ilk 2 3 gün annem ve ablam kaldı dönüşümlü yanımda Ondan sonra 1 hafta annem bir hafta eşim izin almışlardı şimdi öğlenleri meleğimle tekiz akşamları da annem ve eşim geliyor yine sali günü 40 ımız cikicak insallah ondan sonra rahatız ☺️☺️ annem olmadan olmazmış sağolsun herseye koşturdu hala da kosturuyor süper anneanne ❤️🥰
Susamtanem2 AsilveDuru öncesinde ve sonrasında kimse olmayacak ilkinde annem 2 gün hastane de 2 gün evde yanımda zor durdu sonrasında ozledikce sevmeye geldi açıkçası eşiniz varsa kimsenin de gelmesine gerek yok az insan çok huzur kafanız rahat istediğiniz gibi büyütün çocuğunuzu ben çocuk gelişimi mezunuyum gebelik eğitimine ve evde çocuk bakım kurslarına katıldım yalnizsaniz netten araştırıp öncesinde bilgilenmeniz iyi olur şimdi nasipse kızım 3.5 yaşında abla olacak yine kimseyi istemiyorum Sıfır beklenti = sonsuz mutluluk benim için kayınvalidem yaşamıyor annem çok yakın ama mesafeliyim sevmek isterse gelir sever bakmasını istemem eşimde istemiyor hem birine güvenip beklentiye girince mutsuz olur yanilirsiniz biz bize yeteriz diyin
Derya2867 AsilveDuru ben de 14 haftalık hamileyim hala aileme söylemedim söylemeyi düşünmüyorum çok pimpirikler yok yenidoğan bebek yıkanır yok yıkanmaz yok bebek şöyle tutkun yok tutulmaz uğraşamam dırdırla doğurup 40ı çıkınca hem kendi aileme hem de onun ailesine söyleyecez zaten uzaktayım
Eda115354 AsilveDuru benim de son haftalarım ve kimseyi istemiyorum. Zaten doğumdan sonra gelecekler bi de öncesinde ha doğdu doğacak kaç gün kalırlar belli olmaz. Zaten sıcaklar var kimseyi de kendimi de darlamıyım dedim. İki güne bir annem kardeşim gelir temizlik yemek ellerinden geldikçe yardım eder giderler. Zaten eşim de bırakmaz hiçbi şey. Risk yoksa bence öncesinde gelip kalma gereksiz 🙃