[silindi] Kızlar ilk kez kabızlık sorunu yaşadım berbat kötü durumdayım bunu önlemek için naptınız bi kaç gündür katı beslendiğimi fark ettim hemen düzene koyucam ama acil olarak en hızlı ne etki etti size
Merveee34 [silindi] akşamdan bir bardak suya 4-5 tane kayısı at .sabah hem suyunu iç hemde kayısıları ye .Zeytinyağın varsa 1 kasık içebilirsin
Senseye [silindi] Hergün aç karnına 2-3 adet kayısı bir bardak su ile birlikte tüket cnm. Artık bol sebze, meyve gün içinde tüketmeye dikkat et
[silindi] [silindi] duphalac surup alin bence kabizlik varken baska seyler tuketerek tucalete çıkmaya calismak bazen cok daha zor durumlara sokabiliyor insani
[silindi] Kubra3525 kayısıyı alıp kaynatmam mı lazım kuru kayısı yiyip su içsemde aynısı olur mu peki
Kubra3525 [silindi] olur rahatlatır bide bal varsa sıcak suya direk 1 tatlı kaşıgı koy karıştır iç sıcak sıcak direk etki ediyor internettende bakablrsn ballı sıcak su kabızlıgı anında çözüyor
[silindi] Merveee34 midem çok bulanıyor zeytinyağı yersem kusar mıyım acaba 🤦🏽♀️ Hemen alıp yapıyorum kayısıları
Merveee34 [silindi] zannetmiyorum kusacagını canım .Arkasından hemen bir lokma ekmek yiyebilirsin kötü yaparsa
[silindi] Merve6125 duphalac şurubu biliyorum iğrenç görünümü var birde düzenli kabızlık yaşamıyorum alsam ziyan olur koca şişe
[silindi] [silindi] duphalac çok tercihim değil tek kullanımlık lavman aldım ufacık bişi hemen etkili olur devam ederse artık aile hekimine giderim
Kubra3525 AnayimBenAna_ onu bilmiyordum malesef yeni baktım ben dogum yaptıgım için yapmıştm hamileyken daha bi titizlikle her öneriyi araştırmak gerek uygulamadan önce teşekkürler🌼
AnayimBenAna_ Kubra3525 evet kiraz sapı maydanoz dereotu vs bitki çaylarını bile araştırmadan içmemek gerek :)
Zeycannn [silindi] iki tane kuru inciri suya koy ağzı kapalı kalsın sabah aç karnına iç en geç yarım saate etkisini görürsün