Sicakcikolataa Kızlar mutfak dolabınızı ne ile temizliyorsunuz içli dışlı temizlik yapmam lazım paril paril parlasın istiyorum. Tavsiyeleriniz???
Denizyildizii Sicakcikolataa birtek yağ çözücü pırıl pırıl yapıyor. Ama gebelikte dikkatli kullanmak gerekiyor
Lulemom Sicakcikolataa glint bitkisel temizleyici 👍🏻 Tüm temizlik malzemelerine tek geçerim. Reklamlarda fışkırıtırken kir akıyo ya. işte bu tam da öyle 😄 kimyasallara 10 basar. Babamın malı gibi övdüm ama bi kez kullan ne demek istediğimi anlarsın 😄 satışı internet üzerinden.
Koylu_guzeli Sicakcikolataa a101 de vikinkler marka temizleyici var ben neredeyse hergun onla silerim asla iz bırakmıyor durulama bile gerektirmiyor tafsiye ederim
Sicakcikolataa Lulemom Şimdi temizlemem lazım o ilaç gelene kadar ohooo😁 ama çok övdünüz bakicam şimdi 😃
Lulemom Sicakcikolataa kesin al. Ben her yerde kullanıyorum. Pimapenleri bile bembeyaz yapıyo. Bi de iz bırakmaz hiç. Davlumbazın yağlarını yağ sökücü çıkarmadı. Glinti daha sıkarken aktı hep yağlar 😄
Kubra3525 Sicakcikolataa bulaşık makine tabletini kovaya koyup üstüne sıcak su döküyorum onla siliyorum ben hem kolay siliyor hemde parlatıyor internette aratabilirsin bulaşık makine tabletiyle dolap temizligi diye
Koylu_guzeli Sicakcikolataa evet sanirim öyle yaglarida felan da çok iyi çıkarıyor evin heryerine kullanıyorum