Sancarefeem Kızlar tüllerim geldi düz tül demişti herkez bayıldım çok güzel şimdi sıra fon perdede önerdiğiniz biyer var mı acaba ya düz renk istiyorum gri koyu gri falan olabilir trendyoldan almıştım tüllerimi çok beğendim boyutları da çok iyi
Hilal-95 Sancarefeem link atabılırmısım tüllerinş aldğın yerin acaba bence düz istiyorum ölcüsünü felan dikkat etmişlermi
Tugbamete Sancarefeem ben taç ın fonlarını kullanıyorum oğlumun odası gri salonum koyu kahve yatak odam vizon tok ve ağır bir kumaşı var ütüde istemiyor taç tavsiye ederim ☺️
elfmoom Sancarefeem kesinlikle brillant derim, ben karartma brillant aldım.. bir de beyaz güneşlik ne perdelere bir şey oldu ne eşyalara :) çok kaliteli duruyor :)
Sancarefeem elfmoom oturma odasını komple değiştiriyorum ben köşe koltuk bakıyorum evim küçük eşyalar olmadı zaten eskimişti fırsat bu fırsat 😄
elfmoom Sancarefeem oooo aynı tarz olacak evimiz o zaman :) benim de antrasit renk L koltuğum Siyah fon perdem beyaz yemek masası antrasit sandalye ve beyaz halım var :) bence L koltuk en iyisi
Sancarefeem elfmoom yaaa fotoğraf atsana eğer uygun görürsen tabi o kadar fikre ihtiyacım var ki bende hep o tonlar istiyorum evet K koltuk en en iyisi gerçekten
Sancarefeem elfmoom ya kesinlikle aynısına baktım koltuğun çok güzel tam istediğim gibi çok teşekkür ederim 🥰
elfmoom Sancarefeem rica ederim:) ben koltuğumu kendim çizdim tasarımı bana ait:) kendim mobilyacıda gürgenden yaptırdım. biraz daha fiyat farkı oluyor ama ömrü çoook uzun oluyor :)