C_ongun91 kuzum biri uyusa digeri uyumuyor bu sefer dinlenemiyorum haricinde ikisini birden beslemeyi öğrendim emzirme konusu sutum gitmesin diye günde 1-2 kez emziriyorum ama ne içtikleri bilmem gerekiyor uykudan uyandırmadan cok zorlanıyorum birde haliyle acayip küçükler kiyafet zorluğu var eli ayağı karışıyor yeni doganda prematüre başlarda oluyordu su an kucuk geliyor 3.5 aylik oldular 3 kiloyu daha yeni gectik ilk dogan oglumda rop hastalığı meydana geldi kuvezden çıkarmadan 1 hafta önce operasyon geçirdi hatayda oturuyorum ama surekli her hafta adanaya gidip gelmek zorundayım operasyon sonrası fıtık olustu kaşıkla iki taraflı ameliyat için kiloyu bekliyoruz ağlatamam gerekiyor bazen uyanamıyorum vicdan azabı çekiyorum 😔 ek olarak sutume prematüre eo protein katmamiz gerekiyor hem vitamin hem kilo açısından oda çok pahalı malum ikiz olunca cok zorlandık maddiyatimiz sukur yerinde ama zor oluyor gaz konusunda şu anlık sıkıntımız yok ama burunları tıkandı açmak çok zor zaten minnacık kıyamıyor insan (yenidogandan katbe kat küçükler) eger böyle devam ederse geri yoğun bakıma yatıracağım dedi doktor sallanmaya alıştılar:)) bu benim hatam ama cok da tatlılar gören olunca aa bu cok kucuk diyor ya o an boğasım geliyor bunlar haricinde sıkıntı yok çok şükür sormak istediklerin olursa seve seve yardımcı olurum kuzum