Sarellem Kızlar aranızda bu hastaneye giden yada doğum yapan varmı? Memnun kaldınız mı? Doğum ve muayane ücretleri nedir? Doktorum hastane değişikliği yaptı bu hastanede devam edicek artık. Son 1 ay kala benim için hiç iyi olmadı ama yapcak birşey yok 😢
YrtswnArkn Sarellem 4 yıl önce yapmıştım canım birkac hemşire hariç memnun kaldim diyebilirim 2.900 di o zaman şimdi baya artmıştır 🤗😊
Momsmoms Sarellem muayene ücretleri 265₺ civarıydı doğumda 4500₺ diye biliyorum ama covid testi dahilmi bilmiyorum🤷🏻♀️
6107 Sarellem Derya hanıma gidiyorum. Doğum 4500 TL anneye yapılan covid test 170 TL muayene ücreti 235 TL. Doktordan gayet memnunum. Hastane için doğumdan sonra yorum yapabilirim. Ama temiz ve ilgili bir hastaneye benziyor.
gokcekocyigit07 Doğum olarak bilmiyorum ama 3 yıl önce kimyasal gebelik yaşadığımda Alanya’dan oraya gelmiştim, doktorlar çok iyiydi 😊 şimdi de zaten Alanya Anadolu’ya gidiyorum
22Hndn22 MERhaba kızlar bende bugün Derya hanıma gittim ilk.biraz sert gibi böyle doktorluğuna bişey diyemem ama pek emin değilim devam etmekte.istediğim zaman arayıp sorularımı sorarsam sanki terslicek gibi geliyor.sizce ??
Jagerita Sarellem merhabalar anadolu Lara evime çok yakın bu sebeple orayı duaunuyorum. Memnun musunuz acaba birde fiyatlar nedir biliyor musunuz ?