Ozgeturk123 Kızlar adetime iki gün var bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum %90 diyebilirim bugün markete gittim 4 tane torba taşıdım biraz ağırlardi kasık bölgemde böyle ağırlık hiseettim şuan varsa bile gebelik herhangi bir sorun teşkil eder mi🙏
Meraklibiri Ozgeturk123 sık sık yapmamak gerekiyor bi seferden bişey olacağını sanmiyorum bende gebeligimi bilmeden damacana kaldirmistim çünkü
Nagihanada Ozgeturk123 döllenmeden sonraki ilk iki hafta bebek kendini koruyor diye biliyorum iki haftadan sonra zaten gebeliği öğreniyoruz ve artık bizim korumamız gerekiyor 😊
gamzosgamzos Ozgeturk123 dün gebelik testim pozitif çıktı 19 aylık bebeğimi çok kucağıma alıyorum mecbur ☺️
annesinin_beybisi Ozgeturk123 ben kasım ayında ağır ağır soba kazanları taşıdım her gün ve belim çok ağrıyordu bilmiyordum hamileymisim kimyasal düşük oldu ağırlık taşidigimdan mi oldu yoksa sağlıksız mıydı bilmiyroum
Nagihanada Ozgeturk123 inşallah 😊 bende öğrenmeden önce çok şey kaldırdım çok iş yaptım ama şükür bir problemim yok şu ana kadar