beyza1234 biz kızımızı doğumda ilk muayenesini yapan doktora götürüyoruz hayat hastanesinde ayşegül ersoy çok ilgili bir dr kendisi ne zaman watsap tan yazsam cevapta veriyor sağ olsun
kızım 5 günlüktü ilk kontrole gittiğimizde sarılığı vardı 2-3 gün sonra sarılığı Düşmeyince kan alındı sağ olsun Ayşegül hanım bana eve gidebilirsiniz telefonla irtibatta olalım dedi çünkü saat 3′te kan alınmıştı beklemeyin burada boşuna dedi Eve geldikten sonra internetten takip ettim tahlil sonuçlarıni sonuçlar çıktıktan sonra da Ayşegül Hanım’a WhatsApp’tan mesaj attım sarılık değerini attım hastaneye yatış yapılması gerekiyor dedi Hemen nöbetçi doktoru aradı Çocuk doktorunu sizi bekliyor dedi nöbetçi doktorda Uğur Bey di sağ olsun o da çok iyi ilgili bir doktordu biz hastaneye gittiğimizde odamız bile hazırdı sonra sabah tekrar kan alındı sonuçlara göre Uğur Bey bizi taburcu etti eve geldikten sonra Ayşegül hanım hemen mesaj attı servise çıktım ama sizi göremedim Ne yaptınız diye sordu Ben de sarılık değerinin 12′ye düştüğünü Uğur Bey bizi taburcu ettiğini söyledim başka bir doktor olsa belki peşimizde bile düşmezdi umurunda olmayabilirdi yani Ama Ayşegül hanım gerçekten çok ilgili güleryüzlü çok tatlı bir Hekim sağ olsun Hatta Salı günü 2 ay muayene miz var kendisiyle 😍