kayra_06 Merhabalar eşimde akıntı oluyor doktora gidemiyor daha doğrusu söylüyorum ama 2 senedir gitmiyor bana bulaşmasından korkuyorum belki de bulaştı şuan 35 haftalık hamileyim bebeğe de bulaşıyor diye okudum bir yerde başına böyle bişey gelen var mı
Tugbamete kayra_06 öyle bir sorunu olsa eşimin asla ilişkiye girmem ne demek doktora gitmiyor Allah korusun birde 35 haftalık hamileymişsiniz kadına bulaştığında rahim ve yumurtalık enfeksiyonuna yol açıyor nasıl göze alabiliyor yada siz nasıl alıyorsunuz ?
kayra_06 arzubldk hastaneye gitmeden bilemeyiz bunu ama akıntısı oluyor araştırdım bel soğukluğu vs gibi bir çok hastalıktan bahsediyorlar
kayra_06 Aybuss Hamileliğin başından beri girmiyorum tedaviyle hamile kaldım ama onun öncesi beni korkutuyor
kayra_06 Esraali Hamilelikten dolayı fazla üstüne gitmedim bu konunun ama doğumdan sonra kesinlikle göndereceğim doktora zorla da olsun gidecek
kayra_06 Tugbamete hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri yakınlaşma olmadı bu aralar akıntı çoğaldı o fark etmiyor ama ben parkelerde görüyorum akıntı düşüyor eriyor sağlık tabiki çok önemli ama iş yerinden izin alamıyor sürekli doğumdan sonra göndereceğim ama
kayra_06 Beyza97 idrar yolu enfeksiyonu için ilaç kullandım ama şuan enfeksiyon yok yakınlaşma da olmuyor zaten
Eda115354 kayra_06 iki yıldır mı 😳 netten araştırdımız mı hastalığı ve sebeplerini vs. falan.? Zor bi hastalık ve sizin de hatta bebeğin bile tedavi olması gerekebilir
kayra_06 Eda115354 Doktora gitmediğimiz için tam teşhis koyamıyorum ama hamile kaldığım günden itibaren hiç ilişki yaşamadım
kayra_06 gazetecianne 3 senelik evliyim 2 senedir görüyorum büyük konuşacağım ama kocam aldatacak biri değil yani inşallah öyle bişey yapmaz doktora sormadan böyle bir teşhis koydum ama doktora gitmeden de günahını almak istemiyorum
Anthing İyi de muayene olmadan teşhisi sen nasıl koyabildin? 😄 yani binbir türlü sebebi olabilir. Ancak doktor bilebilir. En yakın zamanda hastaneye gitmeli bence.
kayra_06 Anthing İnşallah sebebi başkadır ne onda ne bende ne de bebeğimde bişey yoktur inşallah sadece araştırdım bu kanıya vardım bugün oturup konuşacağım ciddi bir şekilde tehlikelerini anlatırım ikna eder gideriz