Twinsmom66 zgeznur biz mima aldik oldu bebek arabasi olarak . Sürmesi o kadar kolay ve rahat ki tek kötü yanı yer kaplaması arabamız biraz küçük zor sigiyo
YagizAsyaMom Ben Mothercare de çalıştım. Mima pahalıdır ama kullanımı gerçekten çok rahat bir araba gayet pratik ve çok şık duruyor. Stokke çok şık evet ama ağır ve kullanışlı bir araba değil maalesef
zgeznur Evet puset ayrı oluyor sanırım. Evet fiyatlar da baya pahalı. Annemde uzay arabası gbi diyor ama bilmyorm kararszm 😀stokke de güzel. :) YagizAsyaMom teskler tavsiyelern için :)
Esrakonyar Bnde stokke almayı düşündüm gidip biraz inceleyince çok kullanışlı olmadığını gördüm özellikle yenidoğan için hala araştırıyorum 🤔
Mucizem27 Bende mima almayı düşünüyorum henüz çok araştırma yapmadım. Ama fiyatlar biraz uçuk. Mima alanlar yenidoğan için puseti ayrı mı aldınız acaba ?
bebekkaradag Mucizem27 Mimanın 2 ayrı parçası yok🙊 Puset ve portbebe aynı kabukta. Youtube girip mima xari kurulum yazıp inceleyebilirsiniz
Mucizem27 Puset olarak ne tercih ettiniz peki ? Ben daha araştırmaya başlamadım ama gönlüm mimadan yana. Daha öğrenecek çok şeyim var 😊