Senem_kirecci 36+5 3350 gram 10 gün sonra gel dedi kilosu yine fazla olursa sezeryan yaparım dedi 4 kilodan sonrası normal olmaz boyun kisa dedi of sezeryan istemiyorum yha
UsanmazPandaaa Senem_kirecci çatın darmı ne alaka buy kısalıgı ile ya birde usg de aynı kilo çıkmayabiliyor oğlum 3800 küsür gözüküyordu 3300 doğdu
bahtnurr1 Senem_kirecci çatı dar olunca normal doğum senin için zor oluyor o yüzden sezeryan diyolar , birde bebek kilolu olunca sahada zor oluyormuş
Seminn Senem_kirecci bizim 38 de 3500 Dü kilo o hafta çatı muayenesi oldum açılmam yoktu ama doktorum boyun uzun pelvisin de iri gayet kolay doğumun olacak senin dedi kilo da 200 300 gram değişir her bebekte dedi🤷🏻♀️bizimki de beni illa normal doğurtacak 😁
Senem_kirecci UsanmazPandaaa ya benimki baştan beri hep ondan gidiyordu ne ya semde bebek kilo almasa
Karanfill Valla benim doktorda sezeryana sebep arıyor gibi. Normalde özele gidiyorum kontrole. Suyum falan gelirse direk devlete gitcem. Normal doğurtsunlar beni 😁
Seda_nrr Karanfill çatı müsaitliğin önemli olan diye biliyorum bu doktorları hep dinleyen bi insanım ama sezeryan sevdaları beni bitiriyor
Karanfill Seda_nrr evett haftayada çatı muayenem var uygun derse direk devlet uygun demezse yine de başka bir doktora daha görüncem. Çünkü sezeryanda daha fazla para alıyorlar ve işleri kısa sürede bitiyor 🤷♀️
Seda_nrr Karanfill bende 32.haftamdayım doktorum Eğer sezeryan derse bir doktora daha gözüküp öyle karar vericem en mantıklısı
Prenses_annesi1 Az önce normal doğumu engelleyen faktörler le ilgili bi yazi okudum annenin boyuyla alakalı hiçbirşey yazmiyor du 😐 boyle ne gibi bi ilgisi olabilir ki?
sweetbaby1 Prenses_annesi1 bende yeni öğrendim aslında boy değil bacak boyu uzun olan kadınların catısı geniş oluyormuş😅 hastalarımızda boy kısaldıkça normal doğum zorlaşıyor demişti doktorum. Daha önce biryerde okumuştum uzun boylu kadınlar daha kolay doğum yapıyormuş. Yinede olmazsa olmuyor🤨 hayırlısı olsun
Heather Senem_kirecci bir dr dan daha görüş alın, boyla doğum şeklinin, bebeğin 4 kilo olmasıyla doğum şeklinin hiç alakası yok. Bazı drları hiç anlamıyorum yahu. Kend aralarında bile çelişiyolar hep.bence başka bi dr a daha görünün
Parinas sweetbaby1 bu doğru olabilir. Benimde bacak boyum uzun çatı muayenesinde 4 bile doğurursun sen dedi ebe öyle de oldu. Ama kolay olmadı bence😒belki ilk doğum diyedir belki suyum çok erken geldi diyedir bilmiyorum
Senem_kirecci sweetbaby1 çatı muayenesi yapmadı farklı bir görüş alicam ya sezeryan olmak istemiyorum
bahtnurr1 Senem_kirecci kısa boyluların dar olma ihtimali daha yüksek o yüzden, çevremdeki kısa boylulara hep öyle dedi sezeryan oldular