Gkc123 Hepsiburada da indirime gelmiş bu üründen kullanan var mo Ekim’in sonunda doğumum var almalı mıyım şimdiden? https://resimyukle.io/r/Zb1fc4XSbN
gokcekocyigit07 Gkc123 bende almayı düşünüyorum ya memnun kalan, mutlaka olmalı diyen o kadar çok kişi var ki etrafımda
Seda_nrr Gkc123 ne kadara düşmüş ? Benimde eylülün sonunda alıcam bitane kullanan herkes çok memnun.Meme ucumda kurumalar olduğu için şimdiden kreme başladım sonrada gümüş kapak pek farketmiyor gümüş olması yeterli diyorlar
Gkc123 Seda_nrr 138 liraya düşmüş ben de burada biri paylaşmış öyke gördüm sanırım 925 değil de böyle 999 ayar olmalı imiş
gokcekocyigit07 Gkc123 e bebekten bakacağım ben alışverişe tekrar gittiğimde ama kimisi de diyor ki lansinoh krem yeterli, çok kararsız kaldım
Gkc123 gokcekocyigit07 yara olup acısını çektikten sonra durmasın paralar 😅Doğumdan sonra onun acısı olmasın bir de 😱
Gkc123 Aysel0707 gümüş olması göğüs uçlarının yara olmasını önlüyormuş Doğumdan bir hafta önce falan kullanmaya başlandığında çok faydasını gören olmuş 😊göğüs uçlarına koyup bekletiliyor bir süre sanırım nemli kalmasını sağlarmış 😊
Nymphadoraa İlk emzirmeye başladığım zaman yara olmuştu gümüş kapak çok iyi geldi. Hem nemli tutuyor hem de uçların kıyafete değip acımasını engelliyor
Gkc123 Nymphadoraa Doğumdan önce alıp kullanmaya başladınız mı yoksa daha sonra mı aldınız 😊bir de aldığınız ürün bu muydu?
Nymphadoraa Gkc123 ben trendyol dan almıştım. Doğumdan önce kullanmadım açıkçası doğum yaptıktan sonra kullanmaya başladım
Gkc123 Minigimyolda ben bunu uygun sanmıştım siz ne kadara aldınız acaba daha da düşecekse bekleyeyim daha zamanım da var 😊
Minigimyolda Gkc123 150 lira üzerine 50 TL indirim vardı normal fiyatı 110 falandı başka şeylerle 150 TL ye tamamlayp aldm bana bayağı uyguna gelmişti