minikoglumm Doğumunuzun başladığı gün ilk belirtiniz nelerdi kızlar sonra nasıl gelişti, doğuruyorum ben dediniz mi yani çok merak ediyorum ve vajinadaki hissiyatı
Demetslt minikoglumm gündüzünde bebegim cok hareketli değildi gaz var gibiydi karnimda oyle cok bi belirti vermedi gecesinde 2 gibi sanci başladı büyük tuvaletin geliyormuş gibi oluyor. Ertesi gun sabah 8 de de doğum yapmıştım
Mores minikoglumm öğleden sonra nişanım geldi akşamüstü bebeğim kasılmaları başladı ve (karnımın sertleşmesi )düzenliydi. Muayeneye gittim 1cm açılma olmuş gece de suyum geldi. (Nişandan 12saat sonra). Vajinayla alakalı hiçbir hissiyatım olmadı taa ki ıkınmaya kadar
cinardefnemoms minikoglumm suyum geldi önce benim aha dedim geliyo galiba öğlen 2 de hastaneye yatisim yapıldı akşam 9 da doğurdum
Selver90 minikoglumm o gece aşırı hareketliydi resmen yer yapıyor gibiydi gelicek galiba diyerek sakalastik ve benim o geceye kadar hiç sancım olmamıştı gece 3 45falandi az az sancılar vardı 5dakikada bir düzenli geliyordu kalktım duş aldım geçmedi çok şiddetli değil ama uyutmadida.saat 11e kadar bekledim az biseyler yedim eşimi çağırdım doktora gittik nst de sancım çıkmadı eve git cogalirsa gel dediler gece 11falandi ağrılar aynı 5dakikada bir ama bu sefer ne oturtuyor ne ayakta tutuyor gittik tekrar hastaneye yatış verildi ertesi gün 3 45tede doğumum oldu
minikoglumm Demetslt benimde hareketli aksine ve dün akşam her idrara çıkışımda büyük abdestimde ishal gibi geliyor yani çise gidiyorum büyük abdestte geliyo her seferinde sabah kalkınca da oldu da merak ettim bazılarında doğuma 1 2 gün kala bağırsaklar boşalırmış zaten 5 günüm kaldı
minikoglumm cinardefnemoms 5 günüm var sarı sümüksü akıntı hafif her gidisimde lavaboya ishal vajinama baskı o kadar hala bir belirti yok azcik belim ağrıyor iki gündür 1 parmak açılmam var pztesi günü bakıldı
cinardefnemoms minikoglumm her an herşey olabilir valla benim hiç bı belirtim yoktu sadece çok enerjiktim hamile gibi değildim anne bebek çantası gelicekti onu bekliyodum sabah heyecanla aksi gibi çantayı alirkende düştüm. 🤭 Bir kaç saat sonra suyum geldi ama tavsiyem doğuma giderken biseyler ye git normal yapicaksan ben açlıktan kivrandim açım açım diye ağladım valla en çok aç olduguma yandım 😂😂
minikoglumm cinardefnemoms ya Allah korumuş vallahi ya bir şey olsaydı ben iki gündür enerjiyim ama bugün bir yorgunluk var üstümde tam yükleniyorum kalkmaya Ama kalkamıyorum şunu yiyim kalkim bunu yiyim kalkim ac gitmem imkansız sanırım 😁 Göğüslerden sütler alttan akıntılar sıcaktan leş gibi terlemeler gerçekten cooook zormus
cinardefnemoms minikoglumm Allah yardımcın olsun zor valla canım bende bı yandan hamilelik bı yandan oğlum bı yandan sıcak senin gibiyim aynı. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bı avazda gelsin inşallah minik💕🥰
cinardefnemoms minikoglumm 😂😂 Öyle valla oğlumda hiç zorluk çekmedim inşallah bundada çekmem bakalım beni neler bekliyo ama kız nazlı olur derler yicek beni heralde 🤣🤣🤣