Elisammmbade Bu gün 8 günlük olduk dün yıkadım kızımı göbek bağını korudum ama yinede su gitmiş ordan koku geldigini iltahap olduğunu fark ettim hemen doktora götürdüm iki krem verdi göbeği düşmek üzere ama göbek deliginde az bı iltahap var başına gelen var mı kremler iyileştirir mı çok tedirginim sürekli ağlıyorum
Ocak2022 Elisammmbade olmuş bir kere niye yaptın niye ettin diye sorgulayanları da anlamıyorum. Moralinizi bozmayın lütfen Allah’ın izniyle doktorlar bulur çözümünü kremdi ilaçtı çok şükür artık herşeyin çaresi var, sıkıntı yapmayın bebişinizn tadını çıkarın 🤗🤗
Dilek33 Elisammmbade ben hastaneden geldiği an yikadm bir dolu bir bos şeklinde sürekli banyo yptrdk ama doktorum sprey vermisti onuda kullanıyordum göbek bağına sürekli çok şükür bir sorun olmadı
[silindi] Elisammmbade hic bisey surme ustune ince bi bez ort bezini tak zibini giydir 1 gune kadar duser hemen kurur bisey olmaz kiziminda ole olmustu bez koydum cok ince ertesi gun dustu hemen kurudu
Parsss Elisammmbade kadın zaten üzülmüş muzdarip bu durumdan nıye beklemedınız nıye yıkadınız falan ne saçmalık hesap sorun dıyemı açmış postu hangımız dört dörtlüğüz ki
Elisammmbade Ocak2022 bilgisi olanlara sorulan sorulara bilgisi olmayanda yazmazsa olmaz ne yazikki🤷 teşekkür ederim canım krem iyi gelir inşallah 🤲🏻
Elisammmbade Dilek33 evet benimde ceveremde herkes yıkıyor aslında ama şaşırdım bende bide bir kere yikamama rağmen🙄 krem kullanıyorum iyi gelir inşallah
Elisammmbade Parsss teşekkür ederim canım maalesef ki laf anlatmak da oldukça zor böyle insanlara 😂 kremini sürdüm dün üç kez göbek bağı düştü iyileşiyor azıcık kalmış🥰
Rabia64 Elisammmbade üzülme canım doktora sor numarası varsa doktor sana gerekli bilgiyi verir ben hastaneden gelir gelmez yıkadım göbeği düşüne kadar hergun yıkandı nerdeyse bisey olmadı ablam göbeği düşene kadar yikamadi göbek düştü damla damla zibini kan oluyordu doktor krem verdi 2 güne iyi oldu allahin izniyle seninki de iyi olur bi doktora götür yada mesaj at yardımcı olurlar
Kubbbraa Yıkamaya bir ilgisi yok mikrop kapmistir ozelde doguranlar hemen fırt fırt yıkanıp sarılıp getiriliyo anneye bi geliyo bebek tertemiz ne kan ne bisi. Bizde eve geçtikten 1 hafta sonra yikamistik dikkat ettik göbek bakim losyonlari antiseptik filan temizleme içim onları kullandık 9. Gün filan düşmüştü üzülecek birsey yok canım kendini yipratma
Ismailemine Elisammmbade benim bebeyimde oyle oldu doktor kirem verdi bi tantirot verdi hep yarasina suruyordum ilesti
Zasya Elisammmbade göbek bağı düşmeden yıkamayı önermiyorlae. Kızımı 9 gün yıkamamıştım. Birde temiz yapacağız diye başıklığıno bozuyoruz bebeklerin. O haliyle ne kadar çok durursa o kadar vicudu ditençli olurmuş.
Akoalalover Kbra_em valla bişey olmayacağını söyleyip yıkayan çok insan var. Bazen de olacağına varıyor 🤷🏻♀️
Akoalalover Elisammmbade Allahın izniyle iyi gelir kremler siz bakımını aksatmayın o kadar da ağlamayın olabilecek şeyler bunlar💞🥺
NaimeYilmaz Ben de eve gelir gelmez yıkadım bazen günde 2 kere yıkadım. Orayı iyi kurulamak lazım diğer annelerimiz için bilgi olsun, Tunada da biraz iltihap olmuştu ama bir şey sürmüştü doktor hemen geçti. Endişe etmeyin. 🙏