kemalim01 Yo estağfurullah ben gebelik planladigimi söylemek için kadın doğuma gitmiştim rahim duvarimda kalınlık görmüştü adet olunca gel demişti meğer o zaman 2 haftalık hamileymism ama doktgor da ben de bilemedik bana ı mom omega verdi bunu kullan dedi gebe kalana kadar ve gebeliğin ilk üç ayında dedi neyse ben 4 haftalıkken gebe oldugumu öğrendim bir türlü sıra bulamadigim için taa 8 haftalıkken doktor gittim kontrole ultrasonda baktı bebeği göremedi kese var bebek yok dedi vajinal baktı bebeği gördü bebek çok küçük dedi büyüyor mu bakalım dedi haftaya bir daha gel dedi biseyden şüphelendi bebeğin kalbi bile oluşmamış yani 8 haftalık gebelik sonuçta neyse ben de bana hafta snra gittim doktor izinliydi bende bekleyemezdim doktoru 10 haftalıkken yani bir hafta sonra başka şehirde başka doktora sıra aldım ve gittim bir sürü doktorun elinden geçtim bir doktor emin olamiyo öbürüne gonderiyo falan neyse doktorlar sonra kesin teşhisi koydu boş grbelik dedi kese zaten 6+5 de kalmış apar topar hastaneye yatırıldim vaginal ilaçlarla birlikte düşük yaptım sonra parça kaldı dediler kürtaja aldılar işte üstünden 4 ay geçti ben de bu süre de iki kere adet gördüm rahmim toparlanskn diye doktorum da bana artık FOLİDOCE verdi bunu kullan bunun sayesinde yeniden gebe kalabilceksin rahmin toparlanabilcek falan dedi aha ikinci ayimdayim çocuk düşünüyorum ilk ay tutmadı 3. Kez adet olmuş oldum şimdi gene deniyorum adet tarihime 13 gün var bekliyorum bakalım