Mltm07 Motherr_ bende geçirdim tamamen kaybettim 10 gün sürdü ama tamamen dönmedi malesef 😰 bol vitamin tüketin
Kbraevaa Motherr_ benim tam 19 gün gelmedi tadım kokum hergün nane limon içtim 3 küçük kaseye birine limon diğerine Türk kahvesi diğerine sarımsak koydum günde 5 dk koklayarak koku egzersizi yaptım öyle düzeldi netten araştırmıştım.
yaseminan Motherr_ keskin tatlar ye ben kokla canım tansiyon problemi yoksa turşu suyu,ekşi meyveler, limon kolanyası ve kahve kokla benim koku ve tat kaybım böyle geldi birde hergün sirkeli su ile duş ve abdest al burnuna çek o suyu ve gargara yap
Elif-Beyaz Motherr_ canım geçmiş olsun . Koku için burnuna sabah akşam tereyağı sür faydasını görürsün aynı krem sürer gibi küçük parmağınl içine sür
omrsv Sinem12345 benim doktorum sadece günde 1 bebe asprini iç dedi. Onun haricinde kullandıgım vitaminlere ek bir şey önermedi. Bol sıvı, c vitamini ben destekliyorum.
TueAltunta Ben kasım ayında covit geçirmiştim ilk 2 ay hiç tat koku yoktu sonra tamamen kötü tat ve kötü kokuya dönüştü. 9 haftalık hamileyim ve öğrendiğimden beri bu kötü koku kötü tat daha da arttı. Benim gibi olan var mı ya ne zaman geçer 😔 hiçbir şey yiyemiyorum kilo veriyorum sürekli
Halimeege TueAltunta ahhh bende bir sene alamadım hamile kaldım yediğim içtiğim lagam gibi kokuyordu halada biraz kokuyor bir senedir yumurta soğan sarmısak yiyemiyorum şuanda 19 haftalık hamileyim ve hala bu koku yüzünden mide bulantılarım gecmedi maalesef
TueAltunta Halimeege yaa naptın peki bu durum geçmesi için bi önerin var mı. Bıktım resmen aç gezmekten :(
Anestezi07 Motherr_ bende geçen ay oldum 4 5 gün sonra geri geldi eşimin 3 günde felan gitti geldi. Panik yapmayın kişiden kişiye değişiyo herkesle aynı değil. Bende haşlanmış yumurtanın tadı değişik kaldı sadece onu artk yiyemiyorm diğerleri eskisi gibi
Elif-Beyaz Motherr_ koku gelene kadar yapın zaten bir süre sonra tereyağın kokusu geliyor sonra diğer kokular
Motherr_ Covid hapını yutunca ikinci gün bugün kalbimde çarpıntı yaptı yutsam mi yutmasam mi bundan sonra ne zor bir karar. Doktora soruyorum sen bilirsin diyo napacami şaşırdım
Halimeege TueAltunta hiç bir şey yapamadım maallesef çok kötü geçti benimde şimdi bile hiç sağlıklı besleenemiyorum yemem gerekej bir çok şeyi yiyemiyorum