Kimmisbu Kızlar merhaba pcosluyum.. erken gebelik testimi bugün yani adetime 1 gün kala yaptım fakat negatif çıktı bu aydan ümitliydim🤦♀️😌😌😔😔 negatiften sonra hamile olduğunu öğrenen var mı??
Derink Kimmisbu negatif bu ay mı çıktı önceki ay mı anlamadım🤭 belki geç döllenme olur biraz adet gecikmesini bekleyin bir daha yapın inşallah pozitif olur🐥
Asena17 Kimmisbu adete 4 gun kala negatif cikti 2 gun kala cok silik cizgiyle ogrendim belli olmaz herkes de farkli gec dollenme de olabilir canim
annesinin_beybisi Kimmisbu ben de pazartesi yapicam erken gebelik testi şuan 9 gün var pazartesi 6 gün oluyor ama hic belirtim yok 9 gün kala belirti oluyor mu acaba
minipanda Ben adete 5 gün kala yaptım ama cok aşırı silik çizgi cıktı zorla görünüyordu beklemedeyim bidaha yapmadım korkudan.siz iyce baktınızmı teste
Kimmisbu minipanda her açıdan baktımm ışık bile tuttun ama yokk😪😪 bira gün daha bekleyeyim Rabbim büyüktür😌
Kimmisbu annesinin_beybisi bende de belirti yoktu 1 gün kala yaptım negatif😌 geçmesini bekleyeceğimm sende istersen biraz daha bekle insallahh hepimiz hayırlı güzel habeeler alırız bu ay❤❤🙏🙏🙏💙💙🤍🤍