Furkan35 Arkadaşlar saman nezlem var her sene bahar bitiminde başlar. Normalde ilaç kullanıyorum ama gebelik var diye malum kullanamadım. 14 günüm kaldı doğumuma. Sezaryen olacağım allah ın izniyle sorum şu uyumayacağım için ameliyatta hapşırırsam, ki gün içinde çok hapşırıyorum doktor yanlış bir yerimi keser mi? Birden vücudum hareket edeceği için. Normal ya da sezaryende hapşıran oldu mu?
Bhrygz Furkan35 canım bunu doktorun daha iyi bilir diye düşünüyorum mutlaka bildir durumunu.Belden aşşağısı uyuşuyor spinalde fakat hapşuruğun o an ki şiddedi vucudunu sarsar mı bilemeyiz.
Oglununannesi Furkan35 belden aşağı uyuşuk olduğu için dolayısıyla orayı hareket ettiremezsin canım ama nezlen için ıhlamur ya da kuşburnu içebilirsin bal birazcık karabiber limon karışımı yapıp yiyebilirsin bal karışımını iki gün yaparsan faydasını görürsün🙂
Furkan35 Neslisahhh çok korkuyorum 😞 sürekli hapşırıyorum. Anestezi doktoruna alerjim olduğunu söyledim ama bunu unuttum. Bana nezle ya da grip olup olmadığımı sordu sadece
Zeynepemre Canım ben genel anestezi oldum ama doktorum ameliyattan önce alerjimin olup olmadığını sordu benim de elyaf pamuk yün bir kaç ilaca falan alerjim var bende çok hapşırıyorum gün içerisinde. Söyledim alerjimi hatta ameliyattan sonra koluma künye olarak takmışlar bunlara alerji var diye herhalde ona göre işlem yapıyorlar
Furkan35 Zeynepemre Bana da alerjin var mı dedi hapşırıyorum dedim ama ameliyatta hapşırır mıyım diye sormadım. Sadece nezle ya da gribin var mı dedi inşallah hapşırmam ya
Yildizim Furkan35 canım doktoruna bunu baelirtirsen ona göre önlem alacaklardır eminim bi de ameliyattan önce soruyorlar zaten alerjiniz var mı diye
Fasulyeemm Furkan35 Furkan35 antihistaminik yani alerjeni engelleyen ilac var damar yolundan verilen . Onunla birlikte cozulur hapsurmaniz edise edilicek bi durum yok korkmayin
Busrasahin7714 Furkan35 kaslar calismasa bile hapsirmanin etkisiyle vucudun titreyebilir neticede belinden ustundeki kaslar calisiyor olucak bence cok hakli bir soru sormussun ama hic bir fikrim yok doktoruna sormanda fayda var
BetulGul Furkan35 ayy canım bnde aynı dertteyim çok hapşırıyorum bir kere sordum çok şiddetli hapşırıp keseyi yırtabilirmisiniz ki sorun olsun bi sıkıntı olmaz demişlerdi ama doğuma girirken hatırlatıcam