SemihenayArslan Kızlar internetten bakdımda etsizde olsa yemeyin deniliyor,cok seviyorum daha bugün bir porsıyon yedim sonra pişman oldum 😔 acaba kötü mü ettim ya 🤔
Elifveoglu SemihenayArslan valla ben de yedim bi kaç kere bi sorun yaşamadık çok şükür yemesek iyi tabi ama dayanamıyo insan
Inci_tns SemihenayArslan aşırıya kacmadan yenmeli bence eger cok yemek istiyosak. Bende hep kendimi tutuyodum yememek icin ama surekli olmamak kosuluyla bi defa yedim😋
Minnosunannesi SemihenayArslan ben çok yedim ama yeni yeni aklıma geliyor et olmasada içinde yumurta var
Sltnbl SemihenayArslan yaa sormayın ben müptelasıyıö bende bir porsiyon etli yedim ev yapımı suçlu hissettirdiler banada😭
Elifveoglu SemihenayArslan o kadar zararlı değil canım strese sokma kendini bi şey olmaz içinde et yok sonuçta
1PrensAnnesi SemihenayArslan ben her hafta en az bir kere yiyorm hiçte bşi olmadı etsiz yediğn sürece zararı olmaz rahat ol cnm 😍
MerveymenAltkula Bende yiyorum canım doktoruma da sordum etsiz olduktan sonra sorun olmayacağını söyledi 🙂 afiyet olsun 🙂
Adelimm Benım doktorum etsiz oldugu sürece yiyebilirsin demişti bı kaç defa yedim zaten dşardan yediğimizde et olmuyorkı genelde bı sorunda yaşamadım