Merve5561 Kızlar ikili sayılara düştük şükürler olsun iyice zor olmaya başladı ama inşallah tekli rakamlara düştüğümüz günleri de görürüz bizimle aynı olanlar nasıl gidiyor sıkıntılar ağrılar var mı
Merve5561 Dilekcnkn aynen ben de öyleyim nerdeyse balkonda yatıcam gece kimse terlemiyor evde sadece ben terliyorum
Dilekcnkn Merve5561 Valla su içinde uyanıyorum bende ensem falan hep su içindr öyle oluncada ıslak ıslak başıma ağrı giriyor
Merve5561 Dilekcnkn aynen hiç bir yaz bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum iyi ki son zamanlarımız ekim kasıma denk geliyor
Dilekcnkn Merve5561 Benimde ekim ortası birde okul zamanı çocukların okulu falan bilmiyorum nasış yapıcam
Merve5561 Dilekcnkn Allah yardım etsin benim kızım 3 yaşında o da beni yoruyor çok annem geldi yardıma yoksa yapamazdım bu sıcakta hele ki okula giden çocukla daha zordur tabi
Dilekcnkn Merve5561 Biz annemle karşı karşıyayız çok şükür sağolsun hep yardım ediyor ama küçük oğlum 1. Sınıfa başlıycak ve çok zor 1. Sınıf allah hepimizin yardımcısı olsun
Dilekcnkn Kardelen47 Korkma herşeyi akışına bırak zaman bir şekilde geçecek ve sen bebeğimi kucağına alacaksın 😊
Dilekcnkn Kardelen47 Yok kuzum benim 3. Gebeliğim ama ilk ikisinde doğru dürüst birşey bilmezdim durumumuz o kadar yoktu boşlukta gibiydim şimdi ilk gibi herşeyini kendim alıyorum yapıyorum vs baya heyecan var yani 😂