Fsm https://resimyukle.io/r/Q4oWcgaWQn doktor yüzde 90 bir tahmin yaptı değişir mi sizce cinsiyeti ne
Mucizepamugum Fsm erkege benzettim canim doktor arasi dolu boş falan bisey dedimi daha haftasi kucuk kızlarda 15.haftalarda tahmin yapiliyo emin olunmasi icin 😇
Fsm Bir_abla Canım doktor pipi falan göremedim dedi. Yüzde doksan kız dedi iki.hafta sonra tekrar bakalım.dedi sence değişir mi
Bir_abla @Fsm#e değişebilir canım hani gördüğüm aşırı pipiye bemxyor ama dr nin deidği daha doğrudur tabi ama bence sen bekle yğne
Fsm Bir_abla aynen canım benim bir kızım var bir de oğlum olsun isterdim yüzde 90 kızdır pipi göremiyorum diyince biraz şaşırdım erkek hissediyordum inşallah degisir
Fsm Mucizepamugum boş dedi pipi filan. Göremedim dedi yüzde doksan kız dedi ama iki hafta sonra netleşir dedi sence değişir mi 🤗
Fsm Mucizepamugum ya canım nasıl sevindim bilemem keşke öyle çıksa ama kız diyor pipi filan. Görmedim diyor 15 haftadayiz iki hafta sonra takrar gidicez ins bu sefer erkek der bir kızım var bir de oğlum olsa iyi olur 🥰😭