Nuryyy Beni taniyan çikolata ve kahve bağımlısı olduğumu bilirler ama hamile kaldığından beri ne kahve istiyorum ne çikolata ağzımda garip tat bırakıyor yemiyorum o yüzden bizim de cinsiyetimiz kız bilmiyorum alakası var mı :)
Derya2867 Belacivciv aynen eksiden usg yoktu millet kendine kendi belirtilerine bir göre tahminde bulunuyordu mesela benim ayaklarım çok üşüyor göğüs uçlarım karardı tüylenme hızım arttı bunlar erkek bebek belirtileri olsa da usgde doktor kıza benzetti emin olmayarak ama işte diyorum ya hamilelik öncesi ve hamilelikte zevklerin bu kadar ters u dönüşü yapması beni çok şaşırttı
Kderdenzmsl Derya2867 Bu tatlı olayı bende de oldu deli gibi pasta yerdim hamileligi öğrenince eşim kutlama gibisinden pasta aldı bı dilim yedim direk çıkardım berbat bı tat geldi pasta bayat dedim herkes yedi kimsede bişey yoktu sonra tatlı çikolata görünce midem kalkiyodu kızım olucak benimde şimdi 21 haftalığız geçti yiyebiliyorum herşeyi
Derya2867 Kderdenzmsl aynen bende de öyle oluyor bir dilim pasta edişimde sanki zehir yemiş gibi oluyor ağzımda korkunç bir tat oluyor bakalım ne zaman geçer