kcnr Hanımlar bebek arabası arıyorum fakat hafif sürümü rahat ayrıca fiyatınında uygun olmasını istiyorum 4000 3000 gibi rakamlar çok fazla geliyor gerek varmı bilemiyorum. 4 baby travel sistemin bebek arabasını kullanan var mı ? Yahut başka bir marka dan memnun olan önerilerinizi bekliyorum 🥰🌸
mrs_elisah kcnr kanz aldık çok memnunuz. Ben e bebekten kanz c go aldım kabin boy ama e bebekte kanz travel de var oda indirimde galiba. Onun içinde hafif pratik diyorlar.
Momy01 kcnr baby plus aldık biz çevremizde alan arkadaşlar çoktu anne yanı pusetle birlikte 2 bine aldık gayet kullanışlı hafif yani çok ağır değil görüntüsüde çok şık hemde teknik servis çok işgileniyor watsapp hatlarından takıldıgınız her yeri sorup videolu size cevap veriyorlar
bykarakan kcnr hafif istiyorsanız en hafifler baston olanlar yeni doğanada uyumlu olanları var ben chicconun ohlala 2 sini aldım 3.8 kg kabin boy tek elle açıp kapanıyor sadece çift yönlü değil, ama öyle olanlardavar
kcnr Momy01 güzel görünüyor yorum göremedim ama ürünle ilgili satış sayfalarında tekerlek manevraları nasıl birde bagajı küçük bir arabaya sığıyormu hafif mi
kcnr gokcekocyigit07 güzel görünüyor ama yorumlarda biraz büyük yazmışlar tekerlek manevraları taşlı biryolda nasıl acaba
Momy01 kcnr katlanma özellikli her parcası ayrı ayrı çıkıyor ve yıkanabiliyorda ben başta Kraft alıcaktım ama çok pahalı ve çevremizde 3 kişi kullanıyor hem görünüşü çok modern hemde gerçekten daha kullanmak nasip olmadı ama güzel ürün satıcıda çok ilgili bence incele derim benim aldıgım model bambi bc 314 olan traver sistem fren ayarı var yokusta durma özellikli ve aynı görüntüde başka markanın 7 bin di zaten 4 yaşına kadar yazıyor kullanma kılavuzunda 7 bin vermek istemedim bana göre çok fark göremedim
gokcekocyigit07 kcnr bir bebek arabası kadar bence gayet güzel, görerek, beğenerek aldım, henüz kullanmadık, kısmetse doğum sonrası yolda da görürüz ama kullanan arkadaşım çok ve hepsi memnun 😊