Hatice017 Miramerve ben 2 kayıp tam sonra 3 gebeliğim ben ilk gebeligimde anlamadık 2 gebeligimde coraspin yazdı yetmedi bu 3 gebeliğim doktor iğne yazdı kulanıyorum hamile olduğunu bildim bileli kulanıyorum şimdi 26+3 haftalık hamileyim kulanmaya alıştım 🤲😊
Miramerve Hatice017 Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin 😊 gece vuruluyorsanız kendiniz mi yapıyorsunuz ?
Miramerve Cemreekny kendiniz mi yapıyorsunuz 😊 göbekten mi vurulmak lazım ? doktorum dememişti nerden vurulacağımı birazdan iğneyi almaya gideceğim eczacı da açıklar sanırım😊
Cemreekny Miramerve evet kendim yapıyorum hemşire göstermişti videoda izledim youtubedan kolayca öğrendim
Edafkrt Miramerve ben kendim vurdum 9 ay şuanda kendim vuruyorum göbekten zaten kolay zor degil ssğlık ocagunda da vuruldugunu görmüştüm
KkubraOz Miramerve kuzum 1-2 kere unutmaktan bir şey olmaz ama bence direkt alarm kur telefonuna ben öyle yapıyorum.
Miramerve Edafkrt Sanırım kendim cesaret edemem yanlış bir şey yaparsam felan diye her gün giderim artık.
Aslihan2 Miramerve evet o tedirginligi hâlâ atamadm üstümden ne olsa korkuyorum hâlâ sanki.hamile degilmisim gibi hissediyorm 😔
Miramerve Aslihan2 inşallah güzel şeyler olacak benim de aklıma hep ilk gebeliğimde yaşadıklarım geliyor korkuyorum kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum zihnimi meşgul etmeye çalışıyorum başka şeylerle.
Aycicegim Aslihan2 oksapar değil ama enox kullanıyorum 4000 lik 6 7 haftalarda kahverengi lekenmem olmuştu beraberinde corasprin de kullanıyordum. Lekelenmem olunca corasprini bıraktık enoxa devam daha da olmadı leke vs
Aycicegim Miramerve pıhtılaşmam yok tüp bebekle hamileyim önlem amaçlı kan sulandırıcı iğne kullanıyorum doğumdan bir gün önce bırakılacak şimdiye kadar bir zararı olmadı bana