Minnakanne_ 28 haftalığım artık dar oluyo kıyafetlerim ve yolculuğa çıkıcam rahat bişeyler almak istiyorum nerden alabilirim önerilere açığım 🥰
metehaninannesiii Minnakanne_ Pantolon olarak LCW Waikiki yada DeFacto öneririm ben iki yerden aldım gayet memnun kaldım ama şimdi artık son haftalarda olunca artık rahat edemiyorum pantolonla o bile sıkıyor bende tulum yada elbise giyiyorum en iyisi elbise ve tulum
cahillesohbetikestim Minnakanne_ bol eşofmanlar aldım kendime bir de viskon pantolonlardan aldım bir haftadır sürekli yol halinde geziyoruz eşimle ve en rahat onlar oldu bu sıcakta pantolon giymek istemedim iyiki de giymemişim 🥰😊
birkedilianne Minnakanne_ Ben yazlık elbiseleri tercih ediyorum. Trendyoldan da birkaç tane hamile taytı tshirtü filan aldım
eskisehir8 Minnakanne_ Canım ben sütyen bile takmıyorum çok yolculuk yaptım gebeliğimde H&M inanılmaz güzel bol elbiseleri var dize kadar falan T-shirt elbise yazarsan çıkar veya lcw de çok rahat pantolonlar var viskon pamuk karışık kot falan değil ama Penye gibi duruyor