Kuben Dilekcnkn Ben de ordan yaptırıcam da bu yastığı ile olan süs var ondan mı yaptırdınız. Malzemesi nasıl
Dilekcnkn Kuben Ben yastık yaptırmadım sadece kapı süsü yaptırdım ama iyi geldi yaptılar sonra resim attılar ben onayladım sonra kargoya verildi 😊
DenizBilge Prensannesi111 keçeden ben kendim yapmayı düşünüyorum. YouTube’da çok güzel yapımını anlatan videolar var
Pdelif  ben bu şekilde kendim yaptım süs yastığı ve kapı süsünü ve çok içime sindi ❤️🥰size de fikir olur belki 🌸💖
Kuben Dilekcnkn peki kapı süsünün malzemesi ne? Ahşap üstüne kumaş kaplama gibi sanki öyle anladım ama seçemedim
Bulutsevdasi Mrvtkn https://imgyukle.com/i/cruVs Mesela burda ben ikisini düzelttim sabitledim. Birini sabitlemedim.sadece elimle düzelttim. Aradaki fark çok belli. Duzelttiklerim daha hoş duruyor. Yinede siz bilirsiniz ama fikir amaçlı paylaşıyorum. Düzeltebilirsiniz. Ben satıcı ile de görüştüm bu durumu bilerek düzeltmiyorum kargoda bozuluyor dedi. Yani o konuda hiç ugrasmamis. Bana biraz özensiz geldi. Bence Instagram sayfasında alt kısmı paylasmamasinin sebebide bu olabilir
Heather Prensannesi111 oğlumda la passion home sayfasından yaptırdım hem web siteleri var hem instagram hesabı, kızıma da ondan yaptıracağım bakın bir isterseniz ben seviyorum tasarımlarını