Fatosef Sema-2021 ben de bi an önce doğsun diye cok bekledim kavuştuk şükür 14 gün oldu bebegimle kavuşali. Göğüs yarası uykusuzluk yorgunluk sırt ağrısı vs. Günümüz geçiyor böyle. Ama uyurken onu seyretmek kadar güzel bir sey yok 🥰
Burcugcmz08 37+5 kısçemin gelmeye niyeti yok gibi 🙈 benim de ilk çocuğum merakla bekleyenlerdenim 🥰 hepimiz hayırlısıyla sağ Salim kucaklarımıza alalım inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
gizemayca1 Sema-2021 ederım etmem mi hepimize ediyorum bende senin gibi aşırı sabırsızım ve cok merak ediyorum 😊
Sema-2021 esrvl bilmiyorum belli değil Pazartesi kontrolüm var inşaallah söyler çatı muayenesi olmadım yapar mı bilmiyorum 🤷♀️
Meleekdincc Hatcik2000 İnşallah kendi sancılarımız gelir de o zamana kadar kendi sancılarımızla doğum yaparız 🥰
_Elifffffff_ Sema-2021 39+2 oldum bnde dört gözle gelmesini bekliyorum ama gelen giden yok malesef sancimda yok öyle afaki nolacak bilmem😁
Sema-2021 _Elifffffff_ öyle valla canım gözüm yolda kaldı artık gelse hayırlısıyla çok özledim görmeden
Sultan35 esrvl çok iyi ben en son 36+3 ken gittğimde 3360 dı ben de şekerden dolayı çok kilolu ama doktorum normal doğum olabilir dedi 4 kiloya kadar bakalım şuan 38+1 kontrole gidicem kaç olmuş kilosu
esrvl Sultan35 inşallah 4 kiloyu geçmez aslında sezaryen istiyorum ama. Salı günü gidicem bakalım normal için gün mü verecek nolcak bilmiyorum. Siz hangi gün gideceksiniz çatı muayenesi yaptılar mı?
Seminn Sema-2021 40.0 bugün herkes dalga geçiyor çocuk içerde okul yaşına geldi fealn diyorlar saldım artık vakti var demekki bekleyince insana zaman geçmiyor