Merhaba herkese, ben kan pıhtılaşması sebebi ile 2 kürtajdan sonra üçüncü bebeğime hamile kaldım ve çok şükür isteğe bağlı sezaryen ile coraspirin ve oksapar 0.4 kullanarak 38+5 hafta da doğum yaptım. Doktorum Çiğdem Güler ve en büyük şansım diyebilirim 🙏 Çukurambar koru hastanesinde doğum yaptım, hastaneden de memnun kaldım .
Herkesin doğumu kendine özeldir elbette ancak sezaryen doğumdan gözümü o kadar çok korkutmuşlardı ki hata yaptığımı düşündüm zaman zaman. Ama çok şükür bir sorun ile karşılamadım. Hatta iyi ki olmuşum diyorum . Ne sonda takmanın, çıkarmanın acısını hissediyorsun, ne anestezi yapılırken iğneyi hissediyorsun, ne de ameliyat sırasında kendini kötü hissediyorsun . Ben bunların hiç birini yaşamadım çok şükür, baş ağrım bile olmadı ☺️ biraz gazım geç çıktı onda da her şeyi yaptım beklemeye bırakmıştım 😊 demem o ki kendinizi rahat hissedin, herkese, her şeye kulağınızı kapatın bebeğinize ve kendinize odaklanın her şey olması gerektiği gibi oluyor 🙏😊 olumsuz ve benim gibi tedirgin olan anne adaylarını rahatlatmak istedim bir nebze, inşallah herkes sağ Salim bebeklerini kucaklarına alır ve rabbim isteyen dileyen herkese nasip eder🙏