Deniiiza 14.haftada erkek olduğunu öğrendik. 16.hafta da başka bir doktor yine erkek dedi. Burda sürekli okuyorum cinsiyetimiz değişti diye. Acab degisir mi. Videodan ekran görüntüsü aldim net gibi ama gördüğüm sey pipi mi tam kestiremiyorum https://www.hizliresim.com/rxkqybs
hazalinannesi_1 Deniiiza değişmez sanırım bana 14 haftada %99.9 erkek dedi ama nedense hala içimde süphe var 😂
EceZ Deniiiza detaylı ultrasondan sonra değişmez :) öncesinde değişmesi de doktorun yanlış incelemesinden kaynaklı olur iki doktor da aynı cinsiyeti söylediyse sanmıyorum ki değişsin :)
Sakinem212 Deniiiza benimde 13 haftalık kız dedi değişeceğini sanmıyorum ilk bebeği dede bu hfatda öğrenmiştim yanıltmadı
Deniiiza hazalinannesi_1 bem de öyle gerçekten burda cok fazla okuyorum degisenim alisverise basladik bide degisirse nasil olur bilmiyorum
Deniiiza EceZ Aynısını söyledi evet. Fotograf attigim kisimda da doktor tam orayi gosterip erkek demisti.videodan ekran görüntüsü alip paylastim o kismi ama ben ayirt edemiyorum tam
Deniiiza Sakinem212 inşallah çünkü öğrenince alisverise basladik erkege uygun bir suru sey aldik. Burda da erkek dediler kiz cikti diye okuyunca diyorum acele etmese miydik
Sakinem212 Deniiiza sizin net belli ben ultrasondan anlıyorum doktordan önce ben kız dedim kendim kini değişmez alışverişini yap
Zezz Deniiiza bans da yuzde 85 erkrk dediler..kendi doktorum yoktu sonra ona gittim kiz gibi ams emin degilim dedi.bu ars erkrk diye biseyler almays basladik..doktor alma dedi..rrnkli uktrasonla kiz dediler oyle alisveris yaptik
Deniiiza Sakinem212 ben tam cikaramiyorum neresi bacak arasi nedir. Doktor da yuzde yuz erkek dedi ama insan korkuyo alisveris bosa gidecek diye😂 tesekkur ederim
GKP22 Deniiiza erkeğe benziyor dediklerinde genelde yanılma oluyor doktor pipiyi göremesede kemik yapısına göre erkek diyor 😅 görümcemin kızına hep kemik yapısından erkek demişler 7. Ayda kız demişler 😅
Deniiiza GKP22 benziyor demedi yuzde 100 erkek dedi ama yine de insan supheye düşüyo alisveris bosa gider diye korkuyo
Surprizyumurta_ @Sakinem212# Sakinem212 16711429 https://imgyukle.com/i/jH4Uq bizede erkek denildide değişirmi bilmiyorum hiçbişey alamıyorum 12 haftalıktı burada