Caglasenn Merhaba kızlar, Temmuz ayında düşük yaptım üzerine bildiğiniz gibi kanama oldu tam bir aydan önce kanamam geldi adet oldum zannettim açık renk geldi hep bir de 2 gün kadar sürdü kesildi hemen üstüne hamile kalan var mı acaba tereddütteyim 😌
Bebegimicin1 Caglasenn 1 ay daha korunursaniz daha iyi olur kurtaj ve dusuklerin sonrasinda doktorlarda 2 ay korunmayi oneriyor ama arkadasim kurtajindan hemen sonra hamile kalmisti
yesilkelebek Caglasenn Her doktorun görüşü ayrı şahsen benim doktorum düşük sonrası sağlıklı gebr kalma oranımın daha yüksek olduğunu ve bu sebeple endişe etmemem gerektiğini söylemişti🙂
Bebegimicin1 Caglasenn basta biraz dusuk tehlikesi oldu oyle demisti ama bence korunun 1 ay daha bende kurtaj oldum 2 ay korunduktan sonra hemen hamile kaldim ama biraz daha bekleseydik keske hamileligim zor gcti mide bulantilarini gectim dusuk tehlikem cok oldu hep kanama lekelenme oldu bu surecte daha cok uzuluyosun yoruluyosun bi kac ay daha sabret rabbim guzel hayirli seyler nasip etsin insallah
Caglasenn yesilkelebek yaaa evet bende araştırdım sadece biraz rahim dinlensin diye söyleniyor ama zararı da olmuyormuş 😌