Ilkgozagrimmm elayaz_ benimkinde cok az kan vardi, rengi sarinin farkli bi tonuydu ve baya bi sumuksuydu. Illa kan olur mu bilmiyorum acikcasi
Huzurmelegim_28 Sağlıkla kucağına al inşallah bütün gece bel ağrısı çektim ama gitmedim şuan kalkdım hala devam ediyor bu bel ağrısı 38+6 oldum bacak aramda ve kalcalarııma vuruyor ama bilemedim gitsemmi devlettekiler kızıyor gönderiypr geri bide sancı değilse
Hopimim Huzurmelegim_28 sizi azarlayanin ismi sorun gözunün icine baka baka ve sikayet edin inamin devlet bunu ciddiye aliyor yaptirmayin bunu kendinize
Makblekya birtriptanesi hayırlısı ile kucagınıza alın inşallah bende doğuma yakın ne var ne yok çıkarmıştım aynı sizin gibi annemde öyle olmuş doğuma yakın ☺️
Huzurmelegim_28 birtriptanesi kız ben gittim bana niye geldin sen geçen haftada gelmedinmi sancın yok ağrılar olucak bi nst ultrasaon eve gönderdii kanama olursa su gelirse ozman gitcekmişimm sabah özelde randevum varr allah analı babalı büyütsünn sağlıkla büyüt inşalalhh
birtriptanesi Huzurmelegim_28 aa bana öyle yapmadı üç kere gittim gün içinde. Önce açıklığım 1cm sonraki gidişimde 2cm olmuştu ben kendim sancımı evde çekmek istedim eve döndüm ikisinde de. Sonra akşam gittik en son 4cm oldu mecburi yatış verdiler. 6cm de nişanım geldi açılmam hızlı olsun diye de suyumu patlattılar. Falan derken tam açılma oldu 15-20 dk da falan da ıkına ıkına doğurdum. Ebelerim çok iyiydi çok şükür. Devlet hastanesinde doğurdum bu arada.
Huzurmelegim_28 birtriptanesi istanbuldakiler yılmış artık sancım yok açılamaya bile bakmadılat ben tüp bebkle hamile kaldım biliyorlar evde korktum sonuç olarak ilk bebeğim açılman yoksa sancın yoksa bekliyceksin diyor ebenin biri diyor çekmiyceksen sancı git özelde doğur diye orda başkabir hastaya diyorduu istanbulda artık kalabalık diyemi nedir bu şekilde