Selam kızlar bende geçen gün post açmıştım acilmam var ama bebek dönmüyor diye. Salı hunu bekledim ama ağrılarım ve sancım artınca artık hastaneye gitmem gerektigini düşündüm ama hangi Dr olduğunu bile bilmiyordum. Önce ılık bı duş aldım daha sonra eşimi aradım artık hastaneye gidelim diye eşim beni aldı yarın bı hastane olmak zorunda ydi çünkü ağrılarım çok üstüne bide sıcak Beylikdüzü medilife Hastanesi’ne gitmeyi tercih ettik saatte 5e geliyordu Ali Sunayin çalışma saatine denk gelir diye düşünmüştüm ama acilden giriş yapınca ben ne olduğunu anlayamadan kendimi başka bı Dr odasında buldum bu arada Dr Halil Abdurrezzak oldu doktorum. Dr muayene edemeden suyum gelmeye başladı ben doktora bebek ters diyemeden bu bebek ters acilman 7 cm ama bebek poposu değil ayakları bile kanalda değil kordon sarkma ihtimali çok yüksek acil sezeryana gitmelisin dedi ve beni hemen ameliyata hazırladılar bı buçuk iki saat içinde oğlum kucagimdaydi belden uyusmali oldum odamdaki hemşireler gayet ilgiliydi doktorumda öyle şu an biraz ağrılarım var ama tabiki normal doğum gibi kolay bişey değil ama ben son 1 aydır hem ağrı hem sancı hem sıcaktan çektiğim için şu an çok mutluyum. Böylelikle ilk doğumun normal ikinci doğumun sezeryan oldu. Korktuğum kadar ürkütücü bişey değilmiş sezeryan olmak kızlar herşey nasip hayatimizda çok şükür bende oğluma sağ salim kavuştum darısı hayırlısıyla bütün bekleyen hamilelere inşallah ♥️😌🌼