Dertlesmeyegeldim 28 haftadayım Normalden çok daha fazla hareket ettiğim bir günde bebeğimin hareketlerini daha az hissettim. Normal mi
isimsiz1i Dertlesmeyegeldim arada hiç hareket etmiyor istersen tatlı bişey yiyim öylece otur ben oturmaya başlayınca başlıyolar tepinmeye biri çok aktif diğeri canı isterse harekt ediyor😅
Syma-ma Dertlesmeyegeldim doktorun dediğini direk yazıyorum sana . Hareket hissetmiyorsan tatlı birşeyler ye sola yat hareket etmesini bekle. 2 saatte bir en az 3 harelet etmezse mutlaka haber ver
Pelit7 Dertlesmeyegeldim biz hareket edince amniyon sıvısı da sallanıyor ve bebekler uyuyor durduğumuz zaman hareket olmayınca uyanıyorlar beşik gibi düşünün yani uzanınca ve geceleri daha çok hareket etmelerinin nedeni bu 🌸ne kadar hareket ederseniz bebeğinizi o kadar uyutursunuz 🤗
Burcu_NFUE Dertlesmeyegeldim tatlı ye sol tarafına yat 40 dakika içinde hareket etmezse doktoruna git
Mavi34 Syma-ma benimki hic 2 saatte bir oynamadı 25 haftaligim. Günde 2 yada 3 kez hissederim birisinde kıpır kıpır diğerlerinde çok belirsiz pıt pıt o kadar korkmalimiyim
Syma-ma Mavi34 o haftalarda henüz hareketler düzene girmemiş olabilir 29 dan sonra demişti bana doktor