Bezelyem63 Merhaba arkadaşlar hayirli geceler, Bi sorum olacaktı ama da 24 haftalik hamileyim bogaz agrisi cekiyorum 2 haftadir, eczaneden strepnaz markasindan bogaz pastili aldim bal limon kuşburnulu acaba içsem zarari dokunurmu bebeğime?
Sali3 Bezelyem63 Bazı bitkisel ürünler hamileliği etkiliyo diye biliyorum doktorunuza danışsanız daha iyi olur aslında ama ben genelde hastalıkları ballı süt ve parolla geçirdim risk almamak için
nvn-mutlu Bezelyem63 geçmiş olsun canım inan o pastillerin hiçbir faydası yok onun yerine mentollü bir şeker al daha etkili hem içeriğini de bilmediğin için doktoruna sormadan kullanma istersen
BelisMelis41 Bezelyem63 limon ılıksu bal çooook azıcıkta karabıber bende bunu sabah aksam ıctım 3 gunde atlattım hemde tat koku da almıyordum o zaman. Covıtmı gecırdım ne anlamadım ama anca böyle atlattım
Ela20 Bezelyem63 benim de boğazım rahatsızlanmıştı doktora sormuştum kullanma demişti gargara yapmıştım tuzlu limonlu suyla
Bezelyem63 BelisMelis41 gecmis olsun bugun doktoruma gidicem zaten kesin bilgiyide ordan alirim riske atmadan
Ela20 Bezelyem63 gargara dediğiniz eczanelerde satılan klobren falansa zararı olur kullanılmaması gerekiyor. Tuzlu limonlu suyla gargara yapacaksaniz kaçsa da dokunmaz hiçbir zararı olmaz