Efenin_annesii Ebrupekersever Allah nasip ederse 13 Ocak bizim de doğum tarihimiz 💕 rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah 🤲 alışverislere başladınız mı 😊
MinikMucizeninAnnesi Tahmini doğum tarihi Ocak 6 diyor doktorumuz ama zaman ne gösterir bakalımm 😂18+1 den oğlumla selamlar 😂👶🏻
Ebrupekersever MinikMucizeninAnnesi yaa ben daha 24 haftaligim doktorum 8 ocak dedi niye o kadar erken dedi acaba
MinikMucizeninAnnesi Ebrupekersever Allah Allah bilmem ki 🤷🏻♀️ Ben bi sıkıntıdan dolayı bir kaç gün önce detaylıya girdim orda da 6 Ocak dendi 🤷🏻♀️
Ebrupekersever MinikMucizeninAnnesi önceki doğumlar hep erken oldu acaba dedim ona istinaden söylemiş olabilir mi inş bir problem yoktur iyisiniz inşallah sizde bebeğiniz de
Ebrupekersever Kukuliii masallah sağlıkla kucağımıza aliriz inşallah Facebook da 2022 ocak anneleri grubum var gelmek isterseniz birbirimize destek oluruz doğum öncesi sonrasi🥰
Ebrupekersever Mervebyr Facebook da 2022 ocak anneleri grubum var gelmek.isterseniz birbirimize destek.oluruz 🥰