Aynuromerbyr12 Canlarım gece süt içip uyuyanlar hazır tekli sütler olur ya ben Pınar’ın kini her gece bir paket içiyorum bazen kaynatıyorum bazen kaynatmıyorum normalde öyle içilir mi yoksa kaynatılmalı mı
Ozlemflz Aynuromerbyr12 bacım pastörize oldugu icin kaynatıp besin değerini düşürmene gerek yok ben normal sütün kokusundan içemiyorum laktozsuz kullanıyorum memnunum tavsiye ederim.
Tuba0909 Ozlemflz Bende bu yaşıma kadar hazır süt bilmezdim her gün organik alır kaynatirdi annem hamileyken de iyi olanın o olacağını düşünüp aldım ama çok kokuyo diye icemedim şimdi pastörize süt içiyorum kaynatmaya gerek duymuyorum
metehaninannesiii Aynuromerbyr12 Onlar ayrı satılır canım pastörize süt seklinde şok markette var mesela içim pastörize süt ve mis pastörize süt seklinde
Deletedmom_33 Aynuromerbyr12 Pastörize süt diye yazıyor benim aldıklarında.torku alıyorum tadı normal paket sutlere göre biraz değişik geldi çok içemiyorum ama.yine günde 4-5 yudum alıyorum veya nesquick ile karıştırıyorum 1 bardak
Zeyyyn Aynuromerbyr12 pastörize süt o sıcak içmek isterseniz ısıtadabilirsiniz ben soğuk sevmedim için ısıtıp içiyorum
Mavi34 Aynuromerbyr12 pastörize edildiği için direk içebilirsin. Pisirdiginfe bile onları taam kaynatmadan isitarakニicmek gerekirmis