Gulsah03p Kızlar yakın zamanda başakşehir çam sakurada perinatolojiden randevu alabilen varmı 2 aydır ugrasiyorum randevu bulamiyorum gidip yeşil alan kaydıda açtırdım ama randevu dusuremiyorum bu aralar giden varmı o bölüme acaba .
derya46 Gulsah03p bnde bakiyorum canim yok gebe doktoru yonlendiriyormus riskli gebelikleri bana öyle demsti
iremahsen Gulsah03p bende 2 hafta önce gittim saat tam 15.59 da aradım 2 günde düştü 182 yı arayarak deneyin bence
Hidayetliya Gulsah03p cnm hatayda otryrm bnde almya çalışıyorm ama yok 😠😠 hayr böyke önmli bir bölm nie bitane var anlamıyorm
Gulsah03p derya46 ne sansiziz ya benm bi arkadas 3 hafta incr aldi randevu gitti bize düşmüyo 2 gün önce kadın doğum a gittim rica ettim yonlendirmedi illa randevu olcak😕
QOH derya46 siz renkli görmek için mi yoksa detaylı ultrason için mi gitmek istiyorsunuz? Detaylı için ise haftanız geçmiş artık
QOH derya46 23. Hafta en son organlara bakma haftası sonrasında derisi kalınlaştığı için detaylı bakamıyorlar organlara😩
Gulsah03p iremahsen olmadi öyle yapim ya gece gunduz hep bakıyorum ama yok belki öyle düşürürüm çok saol cnm