Prensesiminyolculugu Yaa paylasanlari görüp mutlaka bende yazacağım diyordum oh bunu yaptım şimdi sırada doğum hikayesi paylaşma var inşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 💝🙏🥳
Prensesiminyolculugu Sancarefeem bende çok heyecanlıyım günleri sayıyordum ilk hedefim buydu darısı bebisleri kucağımıza almaya sağlıkla inşallah 😍
derya46 Prensesiminyolculugu ewt canim heyecanla bekliyom işte formda bakiyordum ikili sayilara düşüyorlar diye hep yaziyorlardi bnde nasil gececek diyordum zamn öyle böyle geciyor şükür 😊
Prensesiminyolculugu derya46 evet onları gördüğümde 160 lardaydim yazmıyordum bile şafak sorduklarinda uzun geliyordu çok şükür geçti geçiyor 🙂
derya46 Prensesiminyolculugu ayy masaallah subhanallah canim Rabbim yardimcin olsun inşaallah doğumunu kolaylastirsin inşaallah aminnn 😘😍
Prensesiminyolculugu derya46 aminn aminn canım benim tüm hamilelerin doğumunu kolaylaştırsın sağlıkla bebislerine kavuştursun inşallaaaah 🙏🥰
Prensesiminyolculugu Busrabkts masallah 🥰 aminn hepimizi evladına kavuştursun sağlıkla kokusunu çekmeyi yanımda güvenle sağlıkla uyumayı nasip etsin şuan onu hayal ettim 🙏
Prensesiminyolculugu Huda26 çok az kalmış hatta bitmiş bile masallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi inşallah 🙏😊
Huda26 Prensesiminyolculugu insallah çok teşekkür ederim ama bana geçmiyor son zamanlar bir an önce dogsada miniğimi kucağıma alsam diyorum😊