Mucize_ Arkadaşlar Erkek bebek için hangi renk isimli emzik yaptırdınız 🥰 çok kararısz kaldım her renk çok güzel olmuş sizlerin tercihi ne renk oldu :)) varsa yaptıranlar fotoğraf atabilir mi ? Gold veya gümüş tonu filan harika ama kararsız kaldım
feyzaa34 Mucize_ benim arkadaşım emzik zincirimden yaptırdı oğluna ama 10 liralık basit emzikti bebek emziği tutmadı zaten ağzına göre baya büyüktü emziği gold du onun dışı erkek bebekti siz yaptırırsanız muhakkak avent emzikten yaptırın
Mucize_ feyzaa34 çiçek sepetinden yaptıracağım ben orada emzik yok sadcee zinciri var emziği kendim takacağım. Bi iki tane aldım emzik ama aventte aklımda hangisini tutarsa diye emzikli olanlar biraz daha pahalo o yüzden tutar tutmaz dite emziksiz sadce isimli zincir alıcam bende
feyzaa34 Mucize_ aynen bizimde isimli zincirimiz vardı yakasına takınca güzel oluyor birde emziği doğduğu gün verin sonradan almıyorlar zor oluyor aklında bulunsun benim kayınvalidem doğumdan hemen sonra verdi attı kızım ama sürekli verince tuttu🥰
Mucize_ feyzaa34 evet onu duymuştum doğunca hemen vermek iyi olur demişleri . Bende vermeyi düşünüyorum İnşAllah tutar yavrum 🥰
feyzaa34 Mucize_ tutar tutar emzik Çok kurtarıcı biz 18 aylık bıraktık konuşmayı engellediği için doktorumuz önermedi ama bana bıraksalar 3 yaşına kadar verirdim😜
Mucize_ bahtnurr1 ben rn uygun olarak çiçek sepetinde buldum yorumlarda iyi güzel . İsimli emzik yazınca 30 tlden başlıyor fiyatları 🥰