Kbrpsygt Merhaba kızlar 35 haftalık gebeyim normal doğum düşünüyorum bir sıkıntı olmazsa . Hurmanın doğumu kolaylaştırdığı söyleniyor eğer öyleyse ne zaman yemeye başlamalı ya da böyle birşeyin gerçeklik payı nedir bilgisi olan varmı aceba?
11Anne01 Kbrpsygt evet hurma doğumu kolaylaştırır diyorlar bende çok araştırmıştım ama daha erken 37 haftanızda başlayın yemeye bana öyle demişlerdi bildiğim kadar bende 39+6 haftalığım hergün yiyorum
eaktr Kbrpsygt ben 31. Haftadan itibaren başlamıştım şu an 37+3 üm. doktorunuza sormanız daha sağlıklı olur🥰
Kbrpsygt metehaninannesiii çatı muayenem var haftaya umarım normal doğuma uygun olur 🙈 gidince sorayım o zaman çok teşekkür ediyorum 🥰
Kbrpsygt 11Anne01 o zaman erken benim için biraz daha bekleyim sanki yarın doğum yapacak gibi herşeyi hemen yapmak istiyorum daha 35 haftalığız ama 🙈 hep erken gelecekmiş gibi hissediyorum nedense🤭
11Anne01 Kbrpsygt 😊 bende hep erken doğcak diyordum öyle his oluyordu ama halen doğmadı hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Allah’ım inşallah hepimizin sağlıkla
1Semanur66 Kbrpsygt Bende 37 haftalığım hiç bahsetmedi doktor cati muanesinden bu hafta gidince soracagim inş 38 olcam
Kbrpsygt 1Semanur66 doktorum normalde yapacağını söylemişti 36 olduk biz bugün gidince de 38 39 da yapacağını söyledi canım senide yanlış bilgilendirmiş gibi oldum kusuruma bakma . Ama geçen gittiğimizde 36 da çatı yapcam demişti 🤦🏻♀️